Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhodné spořicí účty

6. 5. 2012

Není nic lepšího, než když má člověk potřebnou finanční rezervu, kdykoli to potřebuje. Zejména v dnešní době je to velice potřeba. Nedávná hospodářská krize je teprve na ústupu a hodně lidí se vzpamatovává z finančních problémů, které je postihli. I proto jsou lidé stále čím dál více opatrní a finanční rezervy se snaží vytvářet v co nejvyšších částkách. K tomu napomáhají například různé spořicí účty. Je hodně společností, které nabízí tyto produkty a lidé si mohou opravdu vybírat. Jedním z nelepších je zejména AXA spořicí účet, který má garantovanou sazbu 2,4% a je zcela zdarma. Navíc zde není nezbytné zakládat si běžný účet, takže vás nebudou vázat žádné povinnosti. Co je nejlepší výhodou tohoto spořicího účtu, je fakt, že si své finance budete moci vybrat kdykoli se vám zachce a to bez předchozího oznamování bance.

Samotné spořicí účty slaví velký bum v naší republice právě v tomto období. Ovšem ve světě je už zcela normální, že tento produkt skoro každý člověk vlastní a mnohdy jich mají i více najednou. Hodně lidí tuto službu sjednává i pro své děti, kterým tam spoří finance. Spořicí účet je velice svobodný produkt a nikoho k ničemu nezavazuje. Většinou je zcela zdarma, finance si tam můžete vkládat, jak se vám zachce a dokonce si jeho toky můžete sledovat pomocí internetového bankovnictví. Na spořicí účet si můžete vložit kdykoli libovolnou částku, což je neskutečnou výhodou.

Hodně lidí hledá právě ten nejvýhodnější spořicí účet, díky kterému si našetří potřebné finance v co nejkratším časovém období. K tomu pomáhají například různé internetové aplikace, jako je například porovnání spořicích účtů nebo jejich kalkulátor. I vy si můžete tyto aplikace bezplatně využít a tím tak zjistit, jestli by pro vás byla tato služba výhodná. V případě zájmu o založení spořicího účtu už dnes nemusíte chodit na pobočky společností. Produkt se dá založit jednoduše pomocí online formuláře z pohodlí vašeho domova. Nemusíte tedy ztrácet svůj čas zdlouhavým vyřizováním smlouvy na pobočce.